Specialize In Electric Power Testing & Measurement

Produk Kingsine disetujoni dening luwih saka 70 negara ing saindenging jagad ing pirang-pirang industri tenaga listrik, metalurgi, petrokimia, pertambangan sepur lan lembaga riset ilmiah sing relatif, uga perdagangan meter lan pabrik relay protèktif sing padha, lan entuk sambutan sing anget saka jagad gedhe Listrik & Pameran Energi kayata Konferensi IEE PES TD AS, POWER-GEN Internasional AS, Listrik Timur Tengah Dubai, HANNOVER MESSE Jerman lan FIEE Listrik Brasil.Relay-Tester cocok digunakake kanggo akeh piranti proteksi relay sing misuwur ing donya kayataAbb, Siemens, Alstom, Toshiba, Schneider, Areva, Sel, Ge etc lan Kingsine uga menehi layanan lengkap karo net distribusi saka akeh negara partners Eropah, Asia lan Timur Tengah.

njelajah koleksi kita

Spesialisasi ing TES POWER ELECTRIC & MEASUREMENT

WARTA lan INFORMASI

SALURAN SOSIAL KITA

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube